1000
post-template-default,single,single-post,postid-1000,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Laskurahoituksen viisi vaihetta

Laskurahoituksen viisi vaihetta

Laskurahoituksen viisi vaihetta

1. Alkukartoitus – teidän tarpeisiinne räätälöity laskurahoitustarjous

Asiakkaan tunteminen on keskeinen osa rahoitustoimintaa. Teemme alkukartoituksen, jossa keskustelemme kanssanne laskutusrakenteestanne ja liiketoiminnastanne. Kun tunnemme teidät ja liiketoimintanne, voimme myös tarjota juuri teidän tarpeisiinne sopivaa rahoitusratkaisua.

2. Laskurahoitussopimus

Teemme puitesopimuksen, jossa sovimme selkeästi ja tarkasti palvelun hinnoitteluista ja ehdoista. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaalle ei koidu palvelustamme yllättäviä piilokuluja. Sopimuskausi on 12 kuukautta.

3. Rahoituspalvelun käyttöönotto

Saatte tunnukset laskukauppa.com-palveluumme, jonka kautta lähetätte meille rahoitettavien laskujen tiedot. Teidän on hyvä viestiä myös asiakkaallenne laskurahoituksen käyttöönotosta. Lue tästä vinkkimme asiakasviestintään ”Näin viestit asiakkaalle laskurahoituksen käyttöönotosta”.

4. Tilitys – nauti nopeasta kassavirrasta

Kun lasku on hyväksytty rahoitettavaksi, tilitämme sen kuluilla vähennettynä tilillenne. Käsittelemme jokaisen laskun yksilöllisesti ja teemme riskianalyysin saatava- ja ostajakohtaisesti. Mikäli huomaamme jotain hälyttävää, viestimme siitä teille. Näin haluamme tukea myös asiakkaidemme riskienhallintaa.

5. Kirjanpito ja raportointi

Asiakassivuiltanne löydätte tilityserittelyt rahoitetuista laskuista sekä raportit kirjanpitoanne varten. Laadukas ja selkeä raportointi takaa sen, että te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.

 

Haluatko saada lisätietoja rahoituspalveluistamme? Soita 045 165 1606.