1339
post-template-default,single,single-post,postid-1339,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

OTC Rahoitus Oy on luotettava ja asiakaslähtöinen rahoituskumppani, jonka tarkoituksena on kasvaa yhdessä asiakkaiden kanssa. Sujuvan yhteistyön lähtökohtana on joustavuus sekä asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt rahoituspalvelut.

Toteutimme vuosina 2022 ja 2023 sähköiset asiakastyytyväisyyskyselyt rahoitusasiakkaillemme. Kyselyiden tavoitteena oli kerryttää ymmärrystä yhteistyömme toimivuudesta ja tuottaa ratkaisuja entistäkin paremman toiminnan saavuttamiseksi. Käsittelemme asiakastyytyväisyyskyselyiden tuloksia tässä artikkelissa.

 

Asiakaslähtöisyys toimintamme keskiössä

 

Kyselymme tuloksista selvisi, että 90 % asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneista on olleet tyytyväisiä asiakaspalvelumme laatuun ja 100 % vastanneista kokee yhteistyömme sujuvaksi.

Tulosten taustalla on asiakaslähtöinen toimintamme, joka tarkoittaa asiakkaidemme tarpeiden huomioimista liiketoiminnan eri vaiheissa. Asiakaskuntamme koostuu erilaisista yrityksistä ja tilanteet elävät jatkuvasti. Meille on tärkeää rahoituskumppanina sujuva kommunikointi, ymmärtäminen sekä kuunteleminen. Tästä syystä asiakkaillamme on käytössä oma asiakasvastaava, joka on tavoitettavissa sopimukseen liittyvissä asioissa. Rahoituskumppanin on tärkeää olla ajan tasalla asiakkaan tilanteesta sekä helposti tavoitettavissa ja tulosten perusteella olemme onnistuneet tässä.

”Palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa.”

 

 

 

Laskukauppa.com -verkkopalvelu

 

Nykypäivänä on tärkeää, että pystytään tarjoamaan mukavuutta sekä helppoutta asiakkaalle koko palveluprosessin ajan. Tästä syystä rahoitusasiakkaillamme on käytössä Laskukauppa.com-verkkopalvelu, joka on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja selkeäksi. Verkkopalvelumme kautta asiakkaat toimittavat rahoitettavia laskuja sekä voivat ladata käyttöönsä kirjanpitoa varten tarvittavia raportteja. Verkkopalvelumme on avainasemassa sujuvaan yhteistyöhön ja kehitämme sitä niin meidän kuin asiakkaiden toiveita kuunnellen. Asiakastyytyväisyyskyselyssä selvitettiin myös asiakkaidemme mielipidettä verkkopalvelustamme.

Kyselyyn vastanneista 90 % oli sitä mieltä, että verkkopalvelumme on helppokäyttöinen. Tämän lisäksi verkkopalvelu koettiin yksinkertaisena ja selkeänä, joka palvelee kuitenkin kaikkien tarpeita.

 

”Laskukauppa.com-verkkopalvelu on ollut omiin tarpeisiin hyvin riittävä.”

 

 

 

Pitkäaikainen rahoituskumppani

 

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen rahoituskumppani ja panostaa kestävään yhteistyöhön. Kestävien asiakassuhteiden taustalla on yhteinen luottamus sekä tarpeisiin valikoidut rahoitusratkaisut. Ratkaisukeskeinen toimintamallimme ja tuotteidemme pitkäjänteinen kehitys heijastuukin asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin. 90 % vastanneista rahoitusasiakkaistamme oli sitä mieltä, että olemme onnistuneet vastaamaan heidän rahoitustarpeisiinsa. Lisäksi 90 % vastanneista suosittelisi meitä rahoituskumppanina myös muille.

 

”Ilman muuta voisin suositella OTC Rahoitus Oy:ta muillekin. Palvelu on ollut nopeaa ja laadukasta. Olen tyytyväinen asiakas.”

 

 

 

Mikäli haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ota yhteyttä, niin neuvotellaan teille sopiva rahoitusratkaisu!