188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,page-child,parent-pageid-1010,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Laskurahoitus

Yksittäisen laskun rahoittaminen

LASKURAHOITUS – MITÄ SE TARKOITTAA?

Laskurahoitus mahdollistaa sen, että yritys voi rahoittaa yksittäisiä laskuja oman tarpeen mukaan. Palvelu mahdollistaa sen, ettei kaikkia laskuja tarvitse siirtää rahoitettavaksi. Laskun rahoittaminen lähtee aina yrityksesi kulloisestakin tarpeesta ja päätät itse milloin ja mitä laskuja siirrät rahoitettavaksi.

KENELLE LASKURAHOITUS SOPII? MINKÄLAISEEN RAHOITUSTARPEESEEN LASKURAHOITUS VASTAA?

Palvelu sopii erinomaisesti pienyrityksille, joilla on esimerkiksi kausivaihtelujen vuoksi satunnaista tarvetta nopealle käyttöpääomarahoitukselle.

MITEN LASKURAHOITUS KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Palvelun avaamisen yhteydessä laaditaan sopimus, jossa määritellään limiitin määrä, rahoitusaste, hinnoittelu ja ehdot. Nämä ovat aina yrityskohtaisia ja perustuvat yrityksen liiketaloudelliseen tilanteeseen.

MILLAISIA LASKUJA VOI RAHOITTAA?

Palvelun kautta voi rahoittaa yksittäisiä laskuja, jotka ovat kotimaisten yritysten välisiä, erääntymättömiä ja riidattomia. Laskujen tulee sisältää tuote- tai palvelumyyntiä. Maksuehdot ovat tyypillisesti 14-60 vrk ja rahoitusaste on 75-100 %.

MITÄ LASKURAHOITUS MAKSAA?

Hinnoittelu koostuu laskukohtaisesta palkkioprosentista sekä laskun käsittelypalkkiosta, jotka vähennetään laskun tilitettävästä summasta. Palkkioprosentti perustuu maksuehtojen pituuteen. Kiinteä sopimuspalkkio veloitetaan aina vuosittain sopimuskauden alussa.

LASKURAHOITUKSEN KESKEISET HYÖDYT

Yksittäisen laskun rahoitus on helppoa ja joustavaa. Palvelu parantaa sekä tehostaa yrityksesi kassavirtaa aina tarvittaessa. Laskurahoituksen hyödyt:

– tukee yrityksen kassavirtaa nopeasti
– yritys itse päättää ne laskut, mitkä haluaa rahoittaa – kaikkia laskuja ei tarvitse rahoittaa
– rahoitusaste jopa 100 %
– vaivaton ja yksinkertainen toimintamalli
– rahat tilille nopeasti, viimeistään seuraavana pankkipäivänä

Ota yhteyttä

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Y-tunnus (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Viesti