1010
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1010,page-parent,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Rahoituspalvelut yrityksille

Rahoituspalvelumme tarjoavat ratkaisun tilanteisiin, joissa yrityksen varoja sitoutuu myyntisaamisiin tai varastoon.

Rahoituspalvelut yrityksille

Rahoituspalvelut yrityksille aina yksittäisten laskujen rahoituksesta kokonaisvaltaiseen laskusaatavien rahoitukseen sekä varastorahoitukseen.  Palvelumme tukevat yritystä voimakkaassa kasvun vaiheessa.

Rahoituspalveluidemme avulla on mahdollista nopeuttaa laskujen/saatavien kiertoa kassaan tai rahoittaa hankintoja. Palvelumme soveltuvat hyvin myös kausiluonteisen liiketoiminnan rahoittamiseen.

Laskurahoitus – Yksittäisen laskun rahoittaminen

Palvelu sopii erinomaisesti pienyrityksille, joilla on esimerkiksi kausivaihtelujen vuoksi satunnaista tarvetta nopealle käyttöpääomarahoitukselle. Kaikkia laskuja ei tarvitse siirtää rahoitettavaksi vaan yritys voi rahoittaa yksittäisiä laskuja, joiden rahoitusaste on jopa 100 %. Laskun rahoittaminen lähtee aina yrityksesi kulloisestakin tarpeesta ja päätät itse, milloin ja mitä laskuja siirrät rahoitettavaksi.

Lue lisää

Ostojousto – Varastorahoitus

Ostojousto-palvelu sopii kaikille yrityksille, joilla sitoutuu vaihto-omaisuusvarastoon pääomia. Varastorahoitus tasaa tehokkaasti kausivaihteluista muodostuvaa käyttöpääomatarvetta. Palvelu tekee kassanhallinnasta ja sen ennustettavuudesta helpompaa, kun ostolaskut on mahdollista pilkkoa useaan erään. Erien määrä vaihtelee 1-12 välillä riippuen rahoitustarpeen määrästä.

Lue lisää

Factoringrahoitus – Laskusaatavarahoitus

Palvelu sopii pk-yritykselle, jolla on suurehko saatavakanta sekä laskujen kappaleissa että euroissa tarkasteltuna. Factoringrahoitus on tehokas tapa varmistaa käyttöpääomarahoituksen riittävyys kausivaihteluiden tai voimakkaan kasvuvaiheen yhteydessä. Rahoituspalvelun piiriin siirretään keskeinen osa yrityksen laskutuksesta, mikä toimii rahoituksen vakuutena.

Lue lisää
Laskurahoitus

– yksittäisen laskun rahoitus
– tukee yrityksen kassavirtaa nopeasti
– rahoitusaste jopa 100 %
– rahat tilille nopeasti

Lue lisää
Factoring

– laskusaatavarahoitus
– tukee voimakasta kasvua
– rahoitusaste jopa 95 %
– ei sido vakuuksia

Lue lisää
Ostojousto

– varastorahoitus
– tasaa kassaa kausivaihteluissa
– paremmat ehdot ostoille
– tukee kasvua tehokkaasti

Lue lisää

Ota yhteyttä

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Y-tunnus (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Viesti