1053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1053,page-child,parent-pageid-1010,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Ostojousto eli varastorahoitus

Varastorahoitus

MITÄ OSTOJOUSTO ELI VARASTORAHOITUS TARKOITTAA?

Ostojousto eli varastorahoitus on rahoitusmuoto, jossa ostolaskut voidaan rahoittaa tehokkaasti ja joustavasti. Palvelun avulla yhtiö käytännössä rahoittaa ostolaskut ja saa niille tätä kautta pidemmän maksuajan tai halutessaan voi pilkkoa maksut myös pienempiin eriin.

KENELLE VARASTORAHOITUS SOPII? MINKÄLAISEEN RAHOITUSTARPEESEEN OSTOJOUSTO VASTAA?

Ostojousto-palvelu sopii kaikille yrityksille ja se tasaa tehokkaasti kausivaihteluista muodostuvaa käyttöpääomatarvetta. Kausivaihtelun huipussa varastoon sitoutuu merkittävät määrät pääomia ja sesongin alkuvaiheessa kassa on yleensä vielä niukka.

MITEN OSTOLASKUJEN RAHOITUS KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Palvelun käyttöönotto tekee kassanhallinnasta ja sen ennustettavuudesta helpompaa, kun ostolaskut on mahdollista pilkkoa useaan erään. Erien määrä vaihtelee 1-12 välillä riippuen rahoitustarpeen määrästä. Palvelun kautta on mahdollista nostaa luottoa ostolaskuihin. Nostoa varten liitetään mukaan ostolaskut, joiden perusteella määritellään kulloinenkin nostomäärä.

Palvelun avaamisen yhteydessä laaditaan sopimus, jossa määritellään limiitin määrä sekä palvelun hinnoittelu ja ehdot.

MITÄ VARASTORAHOITUS MAKSAA?

Palvelun hinnoittelu määräytyy aina yrityskohtaisesti ja perustuu yrityksen liiketaloudelliseen tilanteeseen. Palvelun hinta muodostuu korosta, nostopalkkioista sekä kertaluonteisesta kiinteästä sopimuspalkkiosta.

OSTOJOUSTON KESKEISET HYÖDYT?

Ostojousto – varastorahoituksen edut:

– helpottaa ja tasaa kassanhallintaa kausivaihteluissa
– antaa mahdollisuuden hyötyä kassa-alennuksista tai määräalennuksista ostoissa
– tukee ja mahdollistaa yrityksen kasvua tehokkaasti

Ota yhteyttä

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Y-tunnus (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Viesti