600
page-template-default,page,page-id-600,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

OTC Rahoitus Oy

Tarjoamme Laskukauppa.com-palvelumme kautta asiakkaillemme monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja. Keskeisimmät palvelumme tällä hetkellä ovat laskurahoitus, factoringrahoitus, ostojousto, joka vastaa varastorahoituksen tarpeisiin sekä kassajousto kokonaisvaltaiseen laskusaatavarahoitukseen.

Liiketoimintamme on vahvasti asiakaskeskeistä. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja pitkäaikainen rahoituskumppani, joka tukee asiakkaiden liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Ratkaisukeskeisen toimintamallimme kautta kykenemme vastaamaan asiakkaidemme ja markkinoiden muuttuviin tarpeisiin joustavasti sekä kehittämään yhtiötämme ja tuotteitamme jatkuvasti.

Toimipisteemme sijaitsee Oulun ydinkeskustassa. OTC Rahoitus Oy on osa vakavaraista OTC-sijoitus Oy -konsernia, joka on toiminut sijoitusalalla jo yli 20 vuotta.

Pystymme tarjoamaan oikeanlaisia räätälöityjä ratkaisuja ketterästi erilaisiin rahoitustarpeisiin. Ota yhteyttä ja neuvotellaan teidän tarpeisiinne sopiva rahoitusratkaisu!

 

Yhteistyöterveisin,

Mika Hanni
toimitusjohtaja
OTC Rahoitus Oy
mika.hanni@otc.fi
045 165 1606