1055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1055,page-child,parent-pageid-1010,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Kassajousto

Saatavalimiitti

MITÄ KASSAJOUSTO ELI SAATAVALIMIITTI TARKOITTAA?

Kassajousto on palvelu, jossa nimettyjen ostajien kaikki laskut kiertävät rahoittajan kautta. Rahoitusta nostetaan käyttöön vain tarvittaessa ja silloinkin vain tarvittava määrä. Kassajoustoa voidaan pitää eräänlaisena luotollisena tililimiittinä.

KENELLE KASSAJOUSTO SOPII? MINKÄLAISEEN RAHOITUSTARPEESEEN KASSAJOUSTO VASTAA?

Kassajousto-palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille. Palvelu varmistaa kassan riittävyyden jokaisena hetkenä. Luottoa on mahdollista nostaa käyttöön palvelun sisällä olevia laskuja/saatavia vastaan, juuri silloin kun kassaan tarvitaan hieman joustoa.

MITEN SAATAVALIMIITTI KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Palvelun kautta kulkevat saatavat muodostavat rahoituksen nostovaran, mikä on noin 75-100 % palvelun piirissä olevasta saatavakannasta. Kassajouston kautta asiakkaamme nostaa itse luottoa vain tarvitsemansa määrän, mikä pitää palvelun kustannustason matalana. Luotto tulee poismaksetuksi, kun saatavia maksetaan ostajien toimesta. Mikäli luottoa ei nosta, niin saatavat tilittyvät automaattisesti tilille ostajien suoritusten myötä. Palvelu sisältää luotonvalvontaa ja raportointia.

MITÄ SAATAVALIMIITTI MAKSAA?

Palvelusta maksetaan korkoa, kun lainaa nostetaan käyttöön. Korko veloitetaan vain ulkona olevan saldon määrästä todellisten päivien mukaan. Lisäksi veloitetaan laskukohtainen maksuliikennepalkkio ja palvelun avausmaksuna kertaluonteinen sopimuspalkkio. Sopimus on voimassa vuoden kerrallaan. Palvelun hinnoittelu määräytyy aina yrityskohtaisesti ja perustuu yrityksen liiketaloudelliseen tilanteeseen.

KASSAJOUSTON KESKEISET HYÖDYT

– yrityksen maksukyky on jatkuvasti varmistettu
– helpottaa kassanhallintaa
– tukee yrityksen liiketoimintaa
– kustannustehokas ja nykyaikainen tapa hoitaa käyttöpääomarahoituksen tarve
– rahoituslimiitti kasvaa samassa vauhdissa kuin yrityksen liiketoiminta
– ei sido yrityksen vakuuksia

Ota yhteyttä

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Y-tunnus (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Viesti